BLIV GÆLDFRI IGEN

Kom ud af RKI og bliv kreditværdig igen

Få styr på din privatøkonomi

rkiEr din dårlige økonomi skyld i en RKI registrering?

Mange mennesker har svært ved, at styre deres private økonomi. De får ikke betalt deres regninger, overtrækker kontoen eller andre kreditkort, og må gang på gang betale dyre renter og gebyrer. På trods af at Danmark er et af verdens rigeste lande, er der stadig rigtig mange danskere, der ikke kan få styr på deres økonomi. Når familierne ikke har styr på deres penge, vil mange af dem stifte bekendtskab med Ribers Kredit Information  RKI eller Debitor Registret. Når de havner i det “dårlige” selskab, vil deres kreditværdighed ramme bunden, og de vil ikke være i stand til at låne flere penge. Som en sidebemærkning er der mange lånevirksomheder, der stadig tilbyder lån trods RKI. For nogle personer er en sådan RKI eller Debitor Register registrering en redning, da de ikke længere kan forsætte deres for store forbrug. Nu kan de koncentrere sig om den aktuelle gæld og en løsning herpå.

Hvad er årsagen til den dårlige økonomi?

Nogle af de årsager der kan spille ind i den dårlige private økonomi og herved RKI registreringer er f.eks. skilsmisser, arbejdsløshed og enlige forsørgelse. De er mange gange dyre, at leve alene efter en skilsmisse, og man skal tilpasse sit forbrug hertil. Arbejdsløshed kan ske for alle, og der er her skal man igen nedsætte forbruget til den nye situation.  Enlige forsørgelse ses også mere og mere og her er det igen svært at få pengene til at slå til. Børns opvækst skal præges af sociale tiltag som sport, klubaktivitet og mange andre sociale tiltag. Disse koster også penge, og kan tære på den private økonomi. Derfor har nogle enlige forsørgere ondt i økonomien.

Hvordan får man hjælp til afvikling af gælden?

Det har altid været et tabu, at snakke om penge og sin private økonomi. I Danmark er det ikke “normalt” at vi taler om vores indkomst og udgifter, men det er en bakke man må komme hen over, hvis man vil få styr på sin dårlige økonomi. De fagfolk der kan hjælpe danskere, der har ondt i økonomien, rangere fra advokater til private økonomer til gældsrådgivere. De kan hjælpe med en holdbar løsning, hvad enten det er igennem gældssanering, frivillig akkord eller en anden løsning.

Her er nogle gode links til disse fagfolk:

Står du i situation som beskrevet ovenfor, kan du kontakte en af disse rådgivere. De vil kunne hjælpe dig med at skabe overblik over din gæld, og hvordan den bedst muligt afvikles. Et godt tip inden du kontakter dem er, at du finder alle dine dokumenter frem, så du ved hvor mange kreditorer du har og hvor meget du skylder.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share
Category: Gæld generelt
 • Hr Fedrick Scott says:

  Hej værdifulde klient,

  Er du i nogen form for økonomiske vanskeligheder eller er du på udkig efter et lån til at starte en virksomhed og betale dine regninger, hvis ja så kontakt selskabet \ Management Fedrick lån långiver plc vi tilbyde lån til enkeltpersoner selskab og virksomheder, der er i brug af en få et lån til at løse de finansielle situationer, få din situation løser i dag ved at kontakte os på (fedrickloanlender01@gmail.com) til nem og pålidelig lån, er vores lån offerred med 2% rente, så få din egen situation løse i dag lige et øjeblik vil ændre din situation for god ….. Deres støtte er vores bekymring.

  VA:F [1.9.13_1145]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.13_1145]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  1. december 2010 at 02:31
 • Lone Jensen says:

  hej Ønsker et lån til at komme ud af dårlig økonomi. med venlig hilsen
  Lone Jensen

  VA:F [1.9.13_1145]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.13_1145]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  3. februar 2011 at 11:12
  • admin says:

   Hej Lone

   Kan du være lidt mere specifik omkring din dårlige økonomi?

   Mvh Admin

   VN:F [1.9.13_1145]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VN:F [1.9.13_1145]
   Rating: 0 (from 0 votes)
   7. februar 2011 at 12:32
 • Jesper jensen says:

  Hej
  Hvordan kan i evt. hjælpe mig.
  Jeg har desværre fået nogle uforudsete udgifter på kr. 31500.-
  og er desværre registreret i rki med. kr. 15200.- De 31500 har jeg virkelig brug for hurtigt.
  kan i hjælpe

  VA:F [1.9.13_1145]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.13_1145]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  7. februar 2011 at 17:31

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*